Yale Doorman elektronisk lås

Fleksibel og sikker elektronisk lås til hjemmet

Den elektroniske lås fra Yale Doorman gør hverdagen nemmere og mere bekvem for dig og din familie. Med en elektronisk lås på hoveddøren bliver de traditionelle nøgler nemlig overflødige, og du får nem og fleksibel adgang til hjemmet med nøglebrikker, kode eller med en app, du kan downloade til din telefon.

Overblik over den elektroniske lås med en app

Med den seneste integration til Verisure, kan du åbne og låse døren via en app fra din telefon. Du slipper samtidigt også for usikkerheden om, hvorvidt døren nu er låst eller ej, når du er på farten. Åben blot appen og se efter.

Samtidigt er det muligt at installere midlertidige koder, hvilket gør det nemt, hvis du for en periode har håndværkere i huset, mens du ikke selv er hjemme. Du bestemmer, hvem der skal have adgang til dit hjem og hvornår.

Se Yale Doorman Komplet Singlepoint her.

Brugervenlighed og sikkerhed i fokus med en elektronisk lås på hoveddøren

Taber en af ungerne sin nøglebrik, kan du altid sende dem koden på sms. Desuden guider den dansktalende stemme i låsen dig nemt gennem både installation og sletning af mistede nøglebrikker.

Med en Yale Doorman lås går brugervenlighed og sikkerhed op i en højere enhed, og din og din families hverdag bliver nemmere og mere fleksibel.