Om os

Safety4you optimerer din tyverisikring

Hos Safety4you tilbyder vi et bredt udvalg af produkter, som kan skræddersys netop dit behov, så du føler, at du og dine ejendele er tyverisikret. Vi er specialiseret i både indendørs og udendørs sikkerhedsløsninger, således at kun velkomne gæster har adgang til dine private ejendomme. Om du har brug for en klassisk hængelås på døren, kædelås på cyklen eller mere tekniske trådløse alarmer og videoovervågning, så har vi lige netop det, du behøver. Vores sikkerhedssystemer kan tilpasses både det private hjem, institutioner, arbejdspladser og brændeskuret i haven.

Simpel og fleksibel adgangskontrol med nøgleboks

En nøgleboks er en simpel og fleksibel løsning på opbevaring af din nøgle eller ekstranøgle. Når dagligdagen skal køre, kan du nemt selektere i de gæster, som vil have adgang til fx dit hjem eller arbejdsplads, når du ikke selv er til stede. Nøgleboksen er også den ideelle løsning til udlejningsejendomme, hvor gæster får adgang, uden at du selv behøver at være tilstede. Yale Doorman og RUKO er særligt leveringsdygtige på nøglebokse. Du kan vælge mellem nøglebokse med kombinationslåse og mekaniske trykknap-koder, så håndværkeren, rengøring og elinstallatøren nemt har adgang til en ekstranøgle.

Hold tyven for terrassedøren med vinduessikring

Tyvens gængse indgang til din bolig foregår sjældent via hoveddøren men oftest gennem vinduer og terrassedøre. Indendørssikring af dit hjem er helt afgørende. Det er derfor en god idé med en investering i effektiv vinduessikring, hvor du gør det endnu mere besværligt for tyven at bryde ind i dit hjem og gennemrode dine private ejendomme og værdigenstande. Et godt bud på en sikker og simpel indendørssikring af dit vindue er det 6-cifrede kodegreb fra Ruko, som du let slår til med et lille tryk på en rød knap. Ud over vinduer kan du montere kodegrebet på altandøre, terrassedøre og lignende. Er uheldet ude og har tyven alligevel fundet vej ind i dit hjem, så er vinduessikringer på døre og vinduer stadigt effektive, da de afskærer tyven fra hurtige flugtveje. Safety4you tilbyder flere forskellige og diskrete vindueslåse til både indadgående og udadgående vinduer.

Videoovervågning og dørtelefon

For at optimere din tyverisikring af både hjem og erhverv er det effektivt med flere øjne, som kigger med, når du selv kigger væk. Her kan overvågningskamera være en nem og enkel løsning. Safety4you tilbyder flere forskellige typer overvågningssystemer. Eksempelvis tilbyder ABUS en 7” touch screen monitor med trådløs forbindelse til et kamera. Til overvågningssystemet kan du tilslutte helt op til 4 kameraer. Mistænkelig aktivitet bliver både optaget og automatisk vist live med lyd på monitoren og på din smartphone, hvis du henter tilhørende app. Med overvågningspakken fra ABUS har du videoovervågning med i lommen, når du er på farten, hvilket giver større tryghed i hverdagen.

Det er også muligt at kombinere videoovervågning med en dørtelefon. Med en AXIS video porttelefon får du skarpe billeder af de besøgende med et HD overvågningskamera. Der medfølger IR belysning samt et 2 vejs kommunikationsanlæg, så ubudne gæster ved døren står klart frem på skærmen og kan tiltales på sikker afstand, før du lukker op.

Trådførte og trådløse alarmsystemer

Med et alarmsystem nedsætter du risikoen for både indbrud, brand og kulilteforgiftning betragteligt både i det private hjem og på arbejdspladsen. Safety4you har et bredt udvalg af både trådførte og trådløse alarmsystemer. Fælles for alle er, at de er pålidelige, brugervenlige og enkle at montere. Derudover tilbyder det trådløse alarmsystem fra iConnect et strømlinet system med et æstetisk design, som smukt indgår i de fleste moderne hjem. iConnect alarmsystemet er for dig, som ikke indgår kompromiser med brugervenlighed og pålideligged, men som samtidigt påskønner design.

Hvad end dit behov skulle være i forhold til tyverisikring, så har Safety4you den løsning, som giver dig tryghed til både erhvervs- og privatrettede formål.