Kodelås

Fleksibel og sikker kodelås

Der er mange fordele ved at installere kodelåse på døre, vinduer og terrassedøre i dit hjem eller andre steder, du ønsker adgangsbegrænsning til. Hos Safety4you har vi et stort udvalg af forskellige typer kodelåse, som du kan vælge imellem – både til indendørs og udendørs brug. Fælles for alle er, at de er med til at styrke fleksibilitet og tilgængelighed i hverdagen.

Kodelås er nøglefrihed

Vælger du at sikre din private ejendom med elektroniske kodelåse, fravælger du i samme ombæring besværet med nøgler. Det kan være irriterende og tidskrævende at holde styr på sine nøgler og konstant have overblik over, hvem der har nøgle til ens private hjem. En kodelås kan være en god løsning for både dig selv og andre, som skal have adgang til de aflåste faciliteter, og du kan selv installere en brugerdefineret kode. Det betyder også, at flere mennesker kan få adgang, uden at der er behov for, at flere nøgler skal sættes i omløb.

Det giver også større fleksibilitet, hvis du eksempelvis skal have besøg af en VVS-installatør, en tømrer eller en anden serviceudbyder i en hverdagssituation, hvor du ikke selv har mulighed for at være hjemme. Her kan du bare videregive adgangskoden, så vedkommende selv kan få adgang til huset. Vælger du en elektronisk kodelås fra Yale Doorman, er det endda muligt at installere en midlertidig kode, som kun er gældende i en begrænset tidsperiode.

Sikring af døre og vinduer med kodelås

Hos Saftety4you kan du vælge mellem forskellige kodelåse til både døre, vinduer og terrassedøre. Ruko er leverandør af et større udvalg af stilfulde indendørskodegreb, som kommer i forskellige farver. Her kan du udvælge de kodegreb, som mest diskret kan indgå i dit private hjems indretning og stil.

Hvis uheldet er ude, og en tyv tvinger sig adgang til dit hjem, er kodelåsene også en ekstra sikring for, at flugten fra gerningsstedet bliver ekstra besværliggjort. Kodelåse på døre og vinduer blokerer de hurtige flugtveje, og tyven kan nemmere tilbageholdes og pågribes.

Det er helt centralt, at du føler, at du og din private ejendom er godt sikret mod ubudne gæster. Med kodelåse går både sikkerhed og fleksibilitet op i en højere enhed.

Se vores Ruko kodelås her.