Hængelås med kode

Lås dine ejendele sikkert inde med en hængelås med kode

En hængelås er god at have med sig, når man for eksempel er en tur i fitnesscenteret eller i svømmehallen og gerne vil låse sine værdigestande samt tøj og sko sikkert inde, så man ikke skal forlade centeret barfodet eller uden sin mobiltelefon eller pung. Man kan også bruge en hængelås, når man vil forsegle lågen på sit skur i haven og på den måde sikre haveskuret mod ubudne gæster – eller man kan bruge hængelåsen som sikkerhedslås på sparegrisen, hvis man gerne vil spare penge op.

Ja, en hængelås er god i rigtig mange situationer, hvor man ønsker at passe på sine ejendele og sikre dem mod at blive stjålet eller fjernet fra det sted, hvor de hører til. Allerbedst er det dog, hvis man selv fortsat kan tilgå sine værdigenstande, hvilket kræver, at man kan huske, hvor man har gemt nøglen til låsen. Hængelåse kommer ofte med to nøgler, som kan være nemme at forlægge eller helt at smide væk, fordi disse nøgler tit er ganske små – og så kan man også hurtigt få sig en stor samling af de små nøgler, som er nemme at putte i tasker, punge og skabe for efterfølgende at glemme alt om dem. Der er dog en smart og praktisk løsning, hvorved man kan komme dette nøgleproblem til livs.  Hvis man køber en hængelås med kode, skal man nemlig ikke længere tænke på mulige nøglegemmesteder, når man vil have fat i de ting, som er gemt sikkert væk inde bag hængelåsen.

Hængelåse med kode er både praktiske og sikre

Det er ikke kun en fordel at investere i en hængelås med kode, fordi man ikke længere skal huske på, hvor man har gemt nøglen. Det er også smart, fordi koden til hængelåsen er unik – man bestemmer nemlig selv, hvilke cifre koden skal indeholde, hvilket gør det nemmere at huske koden til låsen. Derudover kan man få hængelåse med både tre, fire og frem cifre, hvilket gør mange unikke talkombinationer mulige – og dermed din sikkerhed endnu bedre.

Det kan være en god idé udskifte alle sine hængelåse med nøgler til hængelåse med kode og have dem liggende dér, hvor man skal bruge dem: i et rum rygsækken, i en lomme på sportstasken eller i inderlommen på sin rejsekuffert, så hængelåsen ligger klar, når man skal afsted på ferie.

Hængelåse med koder kommer i mange forskellige varianter og farver, ligesom kvaliteten af hængelåsene også varierer. Hvis du er en smule bange for at komme til at glemme koden til din hængelås, kan du også få hængelåse med både kode og hovedlås, hvor du kan låse hængelåsen op, såfremt du skulle glemme koden til den.